Wat kunnen we zoal uitvoeren?

Diensten

Enkele voorbeelden...

Boeg / Hek schroef


We bouwen boegschroef of hekschroef in, van begin tot eind.
Samen met de klant bepalen we welke boegschroef geschikt is, kunnen deze leveren en zorgen voor de totale inbouw. Natuurlijk inclusief de elektrische installatie en eventuele uitbreidingen van het accu pakket.

Kachel inbouw

Het plaatsen van een kachel maakt de koudere avonden in het begin en einde van het seizoen net wat aangenamer. We kunnen de gehele inbouw verzorgen. Natuurlijk geven we ook uitleg over het gebruik van de installatie.

Victron specialist


We hebben uitgebreide ervaring in de selectie, montage, configurate van Victron componenten. Walstroom, 220v aan boord, zonnepanelen, omvormers, acculaders, bewaking en alerts, etc. Zeker in combinatie als 1 werkend systeem vergt het kennis en ervaring. We zijn er expert in, we helpen u graag een makkelijk en complete installatie voor uw jacht te ontwerpen, leveren en werkend op te leveren.

Motor onderhoud

Winterklaar maken, kleine beurt, grote beurt, complete revisie, alles op het gebied van dieselmoteren is uitvoerbaar voor ons.

Aankoopkeuring

Bent u van plan een boot te kopen en wilt u zekerheid dat de boot in goede staat is? Laat ons de boot keuren, dan heeft u zekerheid. Wij testen de boot op veel punten. We zien dat veel aspirnt eigenaren een andere kijk hebben op boten. Terwijl u al droomt van fijen vakanties en mooie tochtjes, kijken wij rationeel en met een technisch oog naar de boot. En dat maakt een groot verschil. Nuchter en zakelijk leggen we u uit wat we van de boot denken, wat de tests on hebben aangetoond. Daarna is de beslissing uiteraard gehaal aan u. Vinden we tijdens de keuring een mankementje, dan kunnen ter plekke al overlegen over een mogelijk oplosing. Handig om te weten als u de beslissing mag gaan maken.