Geboren op 7 mei 1986 Op vroege leeftijd ben ik al besmet met het watersport virus door mijn ouders die een zeilboot hadden. Ik ging graag mee, en leerde snel om alles zelf te kunnen en nam met regelmaat het roer over. Na de middelbare school heb ik een passende opleiding gezocht voor de watersport, dat werd allround watersport medewerker. Het was een praktische opleiding waar ik voornamelijk in de praktijk leerde. Ik begon met werken bij een scheepsmakelaar, vervolgens een motorboot verhuurder, zeilboot verhuurder, sloepen bouwer en jachtwerf. Omdat ik alle facetten in de watersport leuk vind heb ik besloten in 2011 voor mezelf te beginnen. Zodat ik alle werkzaamheden aan alles wat vaart kan uitvoeren. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met erg veel plezier. Mij wordt regelmatig gevraagd wat ik zo al doe en kan, ik ben zeer allround en doe alles wat met een boot te maken heeft. Doordat ik zo allround ben is geen klus te groot of te klein om aan te pakken.