Reparaties

Als allround monteur kan ik u helpen op alle gebied. Reparaties aan motor, constructie, elektra, polyester, lak, etc. Telkens keurig volgens afspraken en binnen afgesproken budget.

Lees meer…

Aankoopkeuring

Bij het aanschaffen van een boot moet op veel dingen gelet worden. Elektra, mechanisch, werking van apparatuur, conditie van lak, etc, etc. Jan Koeman kan u ondersteunen en de boot van A tot Z nalopen. Zo heeft u de zekerheid dat u onbezorgd van uw boot kunt genieten.

Lees meer…

Winterbeurt

Geef uw motor de aandacht en verzorging die het nodig heeft. Het komt het vertrouwen en uw vaarplezier ten goede. Een goede winterbeurt hoort daar bij. Olie, koelvloeistof, filters voor brandstof, olie en lucht. Goed onderhoud voorkomt uitval en dure reparaties.

Verkoop bemiddeling

Bij het verkopen van een boot komt veel kijken. Bezichtigingen, onderhandelingen, afhandeling van verzekering en financiƫn. Hoe vind u de juiste koper? Door jarenlange ervaring is Jan Koeman in staat u hierbij te helpen. Met duidelijke, vooraf gemaakte, afspraken.

Installatie

Ook het inbouwen van diverse nieuwe apparatuur is geen enkel probleem voor Jan Koeman. Volgens plan word elke klus tot in de puntjes verzorgd. Uw installatie werk is bij Jan in goede handen

Lees meer…